FANNY EKBERG

EN SKOGSMULLE MITT I NYKÖPING.

hej igen, eller nått sånt

Publicerad 2012-03-28 19:05:04 i Övrigt,

Det var väldigt länge sedan som jag tittade in här. Men sen har jag ju inte mått så bra heller. Min huvudvärk tar död på mig och nu har jag yrsel att lägga till i min underbara åkomma/symptom-lista. Längtar ihjäl mig tills mina hörselskydd anländer i min brevlåda. Då kanske jag kan börja leva på riktigt igen.
.
Annars är det fint väder ute. Just nu regnar det visserligen, och jag har hört att det ska snöa på min födelsedag på lördag. Men men...

en efterlängtad uppdatering

Publicerad 2012-03-13 12:18:20 i Övrigt,

Nu var det längesedan jag skrev. Vet inte varför. Det har väl varit mycket på gång antar jag. Har kämpat som ett svin med skolan den senaste tiden, men nu börjar det äntligen att lugna ner sig en aning. Jag har inte haft några maffiga huvudvärkar sedan senast, vilket är ganska befriande.
.
Annars så är jag äntligen klar med mitt projektarbete och min bok blev fruktansvärt snygg. Fick hem den i brevlådan i fredags och jag måste säga att jag blev stolt. 
.
Nu när våren är här så får jag komma ut och fota fota fota. På återseende.

Om

Min profilbild

Fanny Ekberg

En 20-årig, glad tjej som bor i Nyköping. Jag lever livet i en fin röd villa tillsammans med min familj. Ägnar mitt liv åt musik, litteratur och friluftsliv mest. Spelar fyra instrument, sjunger, läser tonvis med böcker och filosoferar i skogen när jag får ledig tid. Här delar jag med mig av min vardag, mina bilder och mina texter. En liten bit av mig, helt enkelt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela