FANNY EKBERG

EN SKOGSMULLE MITT I NYKÖPING.

FRISK

Publicerad 2012-01-30 17:56:41 i Övrigt,

Kan inte beskriva med ord hur underbart det känns att äntligen vara frisk! Var i skolan, hade jättelång håltimma, fick reda på att kören var inställd p.g.a. sjukdom, efter det ett besök till Vipsgrillen, och sedan ett besök till sjukgymnasten. Nu sitter jag inte soffan och tar det lugnt. Uuuuundeeeeerbaaaart!

När man drunknar

Publicerad 2012-01-26 15:23:18 i Foto,

Då var man stört-förkyld också... har sovit ungefär 10-15 minuter i natt och drunknar i snor, ungefär. Det blev ingen skola för lilla mig idag. Planen att "ta-näsdroppar-och-stå-ut" funkade inte... Mysiga vardag.

SOLGLIMTAR OCH SVARTA MOLN

Publicerad 2012-01-25 17:10:56 i Övrigt,

Idag började jag att må bättre. Jag tog en efterlängtat promenad i det underbara efterlängtade vintervädret. Solen sken, och lilla jag var så lycklig att jag kunde gråta glädjetårar. Började känna livsglädje igen.
.
Sedan kom ett fult svart moln i form av äckligt, icke-efterlängtat snor. Imorgon är det Olrog-uttagning, där alla som kan behövs på grund av extremt manfall i klassen.
.
Börjar undra vad det är för fel på mig, eller vad världens ironi har emot mig.
.
(Inom en liten parantes börjar jag även få ordentlig Roffe-abstinens vid det här laget.)
.
Det blir näsdroppar och en jävla massa viljestyrka imorgon. T j o h o o...

Publicerad 2012-01-24 12:09:31 i Övrigt,

Och när lilla jag blir sjuk, tror ni inte att det kommer MASSOR MED SNÖ??? Ghhaaaaaaaahhhhhghggh.
.
Nu sitter jag med nackspärr och slemhosta. Det här är ju fan inte sant...

F********CK!

Publicerad 2012-01-22 13:27:18 i Övrigt,

Vem tror ni har blivit sjuk precis på dagen som man ska titta på RENT i Stockholm? Jo, lilla jag. Lilla dumma jag.
.
Sitter i soffan och fryser, känner mig svag, och lever med en bultande huvudvärk. Fan. Det känns som om jag precis var sjuk.
.
Kan man ha mer otur eller? Tror inte det...

SEASONS OF LOVE

Publicerad 2012-01-21 21:52:06 i Estetprojekt,

Längtar tills jag får stå på scenen och sjunga "Seasons of love" tillsammans med världens bästa linje. Fan vilken rolig vår det kommer att bli!
.
Tills dess ska jag fylla på med lite inspiration genom att se Victor Rydbergs gymnasium som sätter upp RENT i Stockholm imorgon. Ibland älskar jag livet lite extra.

DAGEN D

Publicerad 2012-01-20 22:52:30 i Foto,

Fick rollen jag sökte till RENT! Tjohoooo liksom!!
.
Sedan blev det till att äta på restaurang med lilla mamma, lilla syster och lilla morfar på Choy's Garden. Mumsigt värre.
.
Nu sitter jag bara i soffan som vanligt och avslutar kvällen i ett lugnt tempo. Peace, love and understanding.
.

VARDAG

Publicerad 2012-01-18 19:41:33 i Foto,

Nu börjar jag att varva ner lite. Det mesta av skolarbetet är gjort. Nu väntar jag bara på beskedet om RENT-rollerna.
.
Nästa vecka tävlar klassen för Olrog-stipendiet och idag beställde jag och Filip biljetter till RENT-föreställningen på Maximteatern i Stockholm. Fett asså!! Lycklig tjej.
.
Imorgon börjar fiol-spelandet med Folklarm så att fingrarna får vakna igen. Jag har även ett religionsprov. Piece of cake.

Lycka är....

Publicerad 2012-01-11 19:59:19 i Lite visdom,

att sjunga musikal-låtar,
att lyssna på musik som får huden att knottra sig,
att känna att man är på banan igen.

MYCKET ATT SÄGA

Publicerad 2012-01-11 19:57:06 i Övrigt,

Då var audition avklarad, och det kändes jäkligt najs måste jag säga. Nu är det bara att vänta på besked.
.
Imorgon har lilla jag sovmorgon till kl 11, vilket är ganska jätteskönt måste jag säga. Roffe verkar vara extra gullig ikväll måste jag säga. Nu sitter jag och lyssnar på Coldplay, vilket är underbart måste jag säga.
.
Det var mycket jag var tvungen att säga. Men nu ska jag vara tyst en stund.

AUDITION-TAJM

Publicerad 2012-01-10 19:34:26 i Estetprojekt,

Imorgon är det audition inför RENT. Herregud. Annars har jag lyckats jobba som bara satan med skolarbetet och framtiden börjar ljusna en aning. Nu ska jag LADDA!

EN LJUS FRAMTID.

Publicerad 2012-01-09 19:53:07 i Foto,

Just nu är det mycket som pågår. Samhällsrapport of doom, engelska-redovisning, RENT-audition och imorgon ska jag till ÖRON för att göra ett avtryck av mina öron. Lite roligt sådär. Men när den här helvetesveckan är över kommer livet att ha en ljusare framtid att se fram emot. Tjolahopp.

OM EN TORSDAG

Publicerad 2012-01-05 21:59:32 i Foto,

Idag har varit en lugn dag. Middag med mormor och morfar. Jag fick agera fylleschaffis. Sedan tejpade jag ihop mina converse med silvertejp, för att jag älskar dem och inte vill slänga dem. Så det så.

EN LITEN BESKRIVNING

Publicerad 2012-01-01 22:33:13 i Övrigt,

Hur ska jag då beskriva denna dag som har passerat?
.
Vaknade kl halv 12, efter en fin nyårsafton. Sedan blev det en stor frukost och en pytteliten lunch. Efter det degade jag med familjen och tittade på "Apornas planet, (r)evolution" tills det var dags att åka till farmor och farfar. På grund av totalt onödig stress hann vi inte titta färdigt på slutet av filmen. När vi kom till farmor och farfar blev det god förrätt, utsökt varmrätt och en alldeles för delikat efterrätt. Sedan slapp vi rulla hem då jag var fylleschaffis. När vi kom hem såg vi på slutet av filmen. Och nu sitter jag här.
.
Fin dag.
.
Imorgon bär det av till Heron City med polarna. Men nu är det God Natt!

Om

Min profilbild

Fanny Ekberg

En 20-årig, glad tjej som bor i Nyköping. Jag lever livet i en fin röd villa tillsammans med min familj. Ägnar mitt liv åt musik, litteratur och friluftsliv mest. Spelar fyra instrument, sjunger, läser tonvis med böcker och filosoferar i skogen när jag får ledig tid. Här delar jag med mig av min vardag, mina bilder och mina texter. En liten bit av mig, helt enkelt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela