FANNY EKBERG

EN SKOGSMULLE MITT I NYKÖPING.

panikångest

Publicerad 2011-11-28 08:27:52 i Övrigt,

vaknade i morse och allting kändes bara fel. jag vet inte ens riktigt vad som är fel. det är väl bara för mycket som händer just nu antar jag. ska ta det lugnt idag. hoppas att jag blir mig själv snart igen...

Femhundra-tjugofemtusen-sexhundra minuter

Publicerad 2011-11-23 18:02:49 i Övrigt,

Sitter med min musik och min Roffe och längtar tills vi får sätta upp RENT.
.
Men först vill jag ha SNÖ! Nu får denna fruktansvärda tråk-höst vara slut snart. Jag vill ha sagolik, gnistrande snö på gator och backar.
.
Andra roliga saker jag hunnit med hittills är: att vara allmänt duktig i skolan och att sätta dit en viktigpetter till gubbe som påstod att han har körkort när han skrev till debatt-sida i SN, om att cyklister aldrig har företräde på övergångsställen. FEL FEL FEL! Själv är man ju färsk bilist, och har lite koll på de nya trafikreglerna. Stolt man känner sig ibland alltså.

Hujeda mig.

Publicerad 2011-11-20 17:27:25 i Övrigt,

Den här helgen gick satans fort. Har hunnit med Öppet Hus, klassmys, julmarknad och bio. Nu är helgen helt plötsligt slut, och imorgon är det måndag igen. Tusan också.
.
Nu sitter jag här med Roffe i armvecket. Det gör mig lite gladare.

And I'm feeling good.

Publicerad 2011-11-18 16:30:45 i Övrigt,

Fredagar är väl för underbara?! Imorgon blir det lucia-rep och klassmys för hela slanten. På söndag blir det julmarknad och bio. Och mellan det ska jag försöka att få in lite plugg.
.
Fin helg.

Söndag.

Publicerad 2011-11-13 21:44:01 i Övrigt,

Imorgon är det måndag. Fasen vad helgerna går snabbt ibland. Mer vet jag inte vad jag ska säga. God natt.

Sagan om en grå dag, som blev vacker.

Publicerad 2011-11-08 19:22:43 i Övrigt,

Upplevde ikväll världens vackraste himmel. Likt en stor neontavla strålade den sitt ljus så pass att dina ögon skådade världen med en svagt rosa ton. Ungefär samma känsla som man får när det har regnat ihärdigt och allting du ser blir mycket grönare än förut. Underbar känsla. Tänk att en tidigare så trist grå himmel, kunde spricka upp i en sådan symfoni av färger som kittlar dina sinnen. Den gråa himmeln var den fula ankungen, och kvällshimmeln var svanen.
.

Grå dag.

Publicerad 2011-11-08 10:57:39 i Övrigt,

Dagarna blir bara gråare och gråare. Måtte vintern komma snart. Har inte sett solen på flera dagar. Men jag är glad i alla fall. Nu sitter jag med världens längsta håltimme och väntar på lunch. Kul.

Så jävla fint livet någonsin kan vara.

Publicerad 2011-11-04 22:37:01 i Övrigt,

Sitter här denna underbara fredag, och inser hur mycket jag tycker om här på jorden. Musik, min familj, mina kompisar, alla underbara esteter på min gymnasielinje, min lilla Roffe, och att hitta en ny karaktär i mitt liv som bor i Malmö som jag känner att jag kan prata om allt med. Jag har fortfarande skolarbete kvar att göra, men vafan. Jag har ju världens finaste liv, tillsammans med världens finaste människor.

Idag har jag:

Publicerad 2011-11-02 18:41:15 i Övrigt,

slappat, tagit en tupplur med Roffe, handlat tvål som doftar vanilj och fläder och slappat lite mer. Härliga dagar blir det när det är lov.

Om

Min profilbild

Fanny Ekberg

En 20-årig, glad tjej som bor i Nyköping. Jag lever livet i en fin röd villa tillsammans med min familj. Ägnar mitt liv åt musik, litteratur och friluftsliv mest. Spelar fyra instrument, sjunger, läser tonvis med böcker och filosoferar i skogen när jag får ledig tid. Här delar jag med mig av min vardag, mina bilder och mina texter. En liten bit av mig, helt enkelt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela