FANNY EKBERG

EN SKOGSMULLE MITT I NYKÖPING.

Tar det lugnt, med ett marsvin i armvecket.

Publicerad 2011-09-19 18:44:05 i Foto,

Idag har varit en sådan här ganska jobbig OCH rolig dag. Det började med en brandövning klockan 9. Ut i spöregnet för att försöka hitta en mentor som inte var där och en klass som inte var närvarande. Sedan var det i alla fall dags för en efterlängtat körlektion. Och efter det bar det iväg ner till stan med mamsen för att bland annat ta ett körkortsfoto. Att vi kom hem med lite kläder från diverse butiker var väl inte speciellt planerat, men sånt är ju trevligt.
.
Nu sitter jag bara här med mitt marsvin i armvecket, och tänker tillbaka på lördagen då vi var på Stendörren. Bilden är tagen på klipporna, och det är min fina syster som står modell. Det är ganska underbart när man känner att man älskar livet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fanny Ekberg

En 20-årig, glad tjej som bor i Nyköping. Jag lever livet i en fin röd villa tillsammans med min familj. Ägnar mitt liv åt musik, litteratur och friluftsliv mest. Spelar fyra instrument, sjunger, läser tonvis med böcker och filosoferar i skogen när jag får ledig tid. Här delar jag med mig av min vardag, mina bilder och mina texter. En liten bit av mig, helt enkelt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela